Loods naar job tewerkstelling en loopbaan
' '
' '
25 jaar coaching naar Jobs en loopbanen
 

Zoek op deze site

Reeds 25 jaar is coaching naar een job en een goede loopbaan het belangrijkste doel van ons arbeidsbureau.
Personen met handicap en arbeidshandicap vinden al 25 jaren een gepaste job dank zij de inzet van opleiders en jobcoaches.
In gans Vlaams-Brabant worden personen met niet aangeboren hersenletsel autisme of psychische problemen actief ondersteund en begeleid naar een job.
De juiste job voor de juiste persoon is het geheim. Een goede opleiding en coaching is hiervoor het beste begin. Een specifieke horeca opleiding, logistieke opleiding , tuin opleiding, klussen opleiding, schoonmaak opleiding schilder opleiding zijn mogelijk. Ook andere opleidingen kunnen.Zo geraak je aan werk en een job en een gepaste loopbaan.

Een sterk beleid en een gemotiveerde groep opleiders coachers en ondersteunend personeel doen alles om de missie van ons tewerkstellingscentrum waar te maken.
Nieuwe opleidingsmogelijkheden en nieuwe coachingsmethoden worden door ons projectteam onderzocht in samenwerking met andere partners in Vlaams-Brabant, Vlaanderen en Europa.
De job en de loopbaan voor personen met een arbeidshandicap staan voorop.
Werkgevers zijn hiervoor zeer belangrijk. Wij ondersteunen hen bij de aanvraag voor premies en loonkortingen. Wij ondersteunen hen bij het werken met onze cliënten.
In het project Plugingaps zoeken we samen met de uitzendsector naar gepaste jobs voor onze cliënten.
In het project jobclick coachen we samen met onze netwerkpartners van Vlaams-Brabant een goede loopbaan.

Jobs en loopbanen, job en loopbaan, daar zijn we elke dag mee bezig, dat vinden we belangrijk en zeker goede jobs en loopbanen.

Daar gaan we voor

Vacatures We werven aan.
Raad van Bestuur
Personeel