' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '
' ' Tekstversie | Startpagina ' ' Lovenjoel|Kortenberg|Halle jobs|diensten job loopbaan opleiding vragen Vip CAO26 formulieren job opleiding tewerkstelling nieuws Pagina afdrukken
' ' english version Loopbaan job tewerkstelling Brabant Site: uw mening & map
' ' ' ' ' ' Op zoek naar uw getuigenis over gelijke kansen
' ' Getuigenissen over job en loopbaan
' ' ' '
' '

Hoe het begon? ......Tja, een hele geschiedenis.....

Het begon op 23 september 01. Dan kreeg ik een slag onder mijn oog op een fuif waar ik security was. De slag was dan nog niet voor mij bedoeld: 2 bendekes waren aan het vechten.

Ik zat een week thuis met een hersenschudding en ging 3 weken werken (op de spoed, als verpleegkundige in Vilvoorde). Op 23 oktober ben ik dan in een coma gevallen. In december ging ik per ziekenwagen vanuit het AZ in Jette (waar ik tot dan toe gelegen had) naar de Bijtjes in Vlezenbeek. (Nu Inkendaal) Daar werd ik op 30/09/02 ambulant.

Op 15/03/04 startte ik dan in Cebob De Link in Halle. En op 12/08/04 ging ik voor de laatste keer naar Inkendaal/De Bijtjes. Ik zou graag onthaal doen op de spoed in Vilvoorde. Van de kant van de werkgever (vooral van de collega's) is het al in orde.

Hoe valt Cebob-De Link mee? Heeeeel goed! We zitten met maximum 10 man in een lokaal bijeen. Ik ga voorlopig halve dagen, omdat het nog wat te vermoeiend is om hele dagen te gaan. Een echte aanrader als je iets voorgehad hebt en terug op de arbeidsmarkt wil geraken!

Ulrik

' '

Reeds jaren was ik op de sukkel in mijn zoektocht
naar een job!

Om de een of andere reden wilde het maar niet lukken. Ik had al van alles geprobeerd : eerst werk als postbode. Een job die eerlijk gezegd niet zo aangenaam was! Erop uit trekken in vaak barre omstandigheden. En ook de werksfeer onder de collega's was miserabel te noemen! Om dan van werk te veranderen in de zomer van 2001. Een tewerkstelling als kassier bij een supermarkt. Ook deze overeenkomst werd verbroken omwille van mijn arbeids-handicap.

Uiteindelijk na veel zoeken en van de ene put in de andere te zijn gesukkeld, kwam ik per toeval terecht bij de dienst ATB(via het beroepscentrum de Kiem in Aarschot waar ik mij aandiende voor een beroepsopleiding in de logistiek). Daar werd ik grondig gescreend en daar stak mijn oude handicap NLD opnieuw de kop op. Voor mensen die niet weten waarvoor NLD staat! Dit is de afkorting van Non verbal Learning Disabilities of het onvermogen om manuele beroepen aan te leren. Na alle onderzoeken stuurde ATB mij door naar CEBOB voor een beroepsopleiding binnen het Ziekenhuisproject. En zo kwam ik op de dienst materiaalbeheer terecht van het Heilig Hartziekenhuis te Leuven waar een zeer toffe werksfeer heerste. Voor het eerst leerde ik een goede werkplaats kennen! Met een ongekende familiale sfeer onder de collega's. Dit deed mij echt deugd! Dat er toch nog goede mensen bestonden. Door de stage kon ik ook kennis maken met het reilen & zeilen van een ziekenhuis en leerde de werking van het magazijn kennen.

Na mijn stage moest ik op zoek naar een geschikte job! En solliciteerde bij de sociale werkplaats de Vlaspit in Scherpenheuvel waar ik als WEP+ aan de slag kon in de groendienst. Dit om terug opnieuw in het arbeidsmilieu te komen na langdurige afwezigheid. Voor de toekomst hoop ik op een Vlaams fondserkenning wat veel steun zou betekenen voor mezelf. En op een tewerkstelling binnen een warenhuis of de beschermde werkplaats.

Eric

' ' ' '
' ' Kan ik in het job en loopbaancentrum terecht?
' ' ' '
' ' beroep, tuin keuken schilderen onderhoud
' ' ' '
' ' Opleidingsbedrijven
' ' ' ' ' '
' ' De Opleiding loopbaanbegeleiding  sollicitatietraining Restaurant koken opdienen hoteldiensten voeding
' ' ' '
spacer.gif Administratie computerkennis pc opleiding
' ' ' ' ' '
' ' Opleiding Klusjesdienst sanitair hout  lassen
' ' ' ' ' '
' ' On the job training Schilderen  behangen  vloerbekleding leggen
' ' ' ' ' '
' ' Jobcoach Onderhoud schoonmaak
' ' ' ' ' '
' ' Stages Groendienst  park onderhoud
' ' ' ' ' '
' ' Projecten Vlaanderen Alle opleidingen met jobcoaching
' ' ' ' ' '
' ' Projecten Europa Getuigenissen
' ' ' ' ' '
' ' Sollicitatietraining jobclub werkgevers cao26 vip
' ' ' ' ' '
' ' loopbaan opleiding  tewerkstelling
' ' ' '
' ' job en loopbaan in Vlaams-Brabant
' ' Loopbaan tewerkstelling opleiding job in Vlaanderen europese projecten opleiding job loopbaan tewerkstelling
' ' loopbaan job en opleiding in Europa projecten voor job opleiding loopbaan europa
' '
' '
' '    
spacer.gif Check Pagerank ' '
' ' Omhoog ' ' Startpagina ' ' Contact